Voorwoord ter gelegenheid van de 56e Jeugd- en Gezinsvierdaagse

Het is weer zover, de 56e editie van dit prachtige evenement, de Jeugd- en Gezinsvierdaagse gaat weer van start en we hopen dat dit voor jullie allemaal weer een groot feest gaat worden. Lekker recreatief wandelen met voor de jeugd weer de aangename activiteiten daar tussendoor. Het thema van dit jaar is Ridders en Prinsessen!

 

Helaas hebben wij als organisatie moeten besluiten dat er na al deze jaren een einde gaat komen aan de Jeugd- en Gezinsvierdaagse in deze hoedanigheid. We hebben deze moeilijke afweging gemaakt door zeer kritisch te kijken naar het steeds verder teruglopende aantal deelnemers waar we al jaren mee te kampen hebben. Een vaste groep deelnemers mogen we ieder jaar weer begroeten, maar helaas wordt het animo ieder jaar weer een beetje minder. Iedereen heeft het in deze tijd druk en dan valt dit ook nog eens midden in de vakantie, waardoor het ook met de vakantieplannen voor veel mensen steeds lastige wordt. Voor ons is het een ontzettend pijnlijke keuze om te stoppen met het organiseren van dit prachtige en unieke evenement, maar we hopen dat we wellicht in de toekomst een ander evenement voor jullie kunnen realiseren.

 

Graag willen vanaf deze plaats al onze adverteerders en degene die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan dit evenement bedanken, zonder jullie was het lang niet zo’n succes geweest.

 

Ondanks, of misschien wel dankzij de keuze die we hebben gemaakt, staat de organisatie dit jaar te popelen om jullie van start te laten gaan en er voor de laatste keer een groot feest van te maken.

We gaan er samen een onvergetelijke Jeugd en Gezinsvierdaagse van maken!

 

Tot slot wens ik jullie veel wandel en spel plezier toe tijdens de allerlaatste Jeugd- en Gezinsvierdaagse in Heeswijk-Dinther

 

Voorzitter, Willie van Daal

hike.jpg

56e editie